RaaGaM GloBaL ChaT FoRuM

RaaGaM GloBaL ChaT FoRuM

Never Blame any Day In Your Life. Good Days Give You Happiness. Bad Days Give You Experience. Both Are Essential In Life. All Are God's Blessings.
 
HomeGalleryCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog inChaT
Latest topics
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar

Share | 
 

 Tax....OMG...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Anjali

avatar

Posts : 111
Join date : 2013-07-08

PostSubject: Tax....OMG...   Wed Aug 21, 2013 2:12 am

.



Tax....OMG...




Tax Structure in India funny But True.

Question 1.. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

Question 2 : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!

Question 3 : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI

Question 4 : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!

Question 5: How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX

Question 6 : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory...
Tax : PAY EXCISE DUTY!

Question 7 : Do you have Office / Warehouse / Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

Question 8 : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

Question 9 : Doing business in Millions?
Ans. : Yes -- Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No -- Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

Question 10 : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

Question 11 : Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX

Question 12 : Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX

Question 13 : Have you taken or given any Services?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX

Question 14 : How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX

Question 15.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX

Question 16 : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX

Question 17 : Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE

Question 18 : How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE

Question 19.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX

Question 20: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY

21) INDIAN : Can I die now??
Ans : Wait we are about to launch the funeral tax!







Back to top Go down
View user profile
 
Tax....OMG...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RaaGaM GloBaL ChaT FoRuM :: ENTERTAINMENT :: SPECIAL ARTICLES-
Jump to: